Перший погляд на Джуда Лоу та Алісію Вікандер у фільмі «Firebrand», який показали в Каннах

22 мая 2023,  19:24 | Новости фильмов

В рамках 76-го Каннського кінофестивалю відбулася прем'єра нової історичної драми «Firebrand», головні ролі в якій виконують номінант на премію «Оскар» Джуд Лоу та лауреатка премії «Оскар» Алісія Вікандер.

Стрічка «Firebrand» розповість про шлюб короля Англії Генріха VIII, який обезголовлював своїх дружин, з його шостою та останньою дружиною Кетрін Парр. Цей шлюб протривав три з половиною роки, і Кетрін була єдиною з дружин Генріха VIII, кому вдалося його пережити.

Джуд Лоу втілить Генріха VIII, тоді як Алісія Вікандер зіграє роль Кетрін Парр, і новий кадр натякає на досить драматичну сцену за участю обох.

Режисером стрічки виступив бразильський кінематографіст Карім Айнуз, проте «Firebrand» було знято і вироблено у Великій Британії. У конкурсній програмі Каннського кінофестивалю фільм «Firebrand» зараз претендує на «Золоту пальмову гілку», і у нього є гарні шанси, адже цю драму зустріли оваціями, що тривали 8 хвилин.

76-й Каннський кінофестиваль стартував у Франції 16 травня і завершиться 27 травня, коли і стануть відомі його переможці під час церемонії закриття.

673 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: