Дивіться дубльований трейлер серіалу «Бріджертони: Історія королеви Шарлотти»

30 марта 2023,  15:28 | Новости сериалов

Шанувальники «Бріджертонів», готуйтеся. Платформа Netflix представила повноцінний трейлер свого очікуваного костюмованого спін-офу «Бріджертони: Історія королеви Шарлотти», що вийде 4 травня.

Драматичний серіал «Бріджертони: Історія королеви Шарлотти» («Queen Charlotte: A Bridgerton Story») розповість про те, як юна Шарлотта, майбутня королева Великої Британії, має вийти заміж за короля Георга, якого вона зовсім не знає, адже їхній шлюб влаштували батьки, проте після знайомства між ними спалахують справжні почуття.

Молоду Шарлотту зіграє акторка Індія Ріа Амартейфіо, а молодого Георга втілить Корі Мілкріст. Подивимося, чи їхня хімія буде такою ж сильною і пристрасною, як у Дафни та Саймона у першому сезоні і Ентоні та Кейт у другому (трейлер натякає, що так).

Трейлер також показує повернення дорослої королеви Шарлотти (Голда Рошевель), її близької подруги леді Денбері (Аджоа Андох) та леді Вайолет Бріджертон (Рут Геммелль), матері численного сімейства Бріджертонів. Тож цей спін-оф/приквел буде створений у вигляді тривалих флешбеків, коли королева згадує свою молодість.

Тим часом платформа Netflix знімає третій сезон «Бріджертонів», який буде присвячено стосункам Коліна Бріджертона (Люк Ньютон) та Пенелопи Фезерінгтон (Нікола Кохлан). Його прем'єра очікується у другій половині 2023 року.

Дивіться більше дубльованих трейлерів очікуваних фільмів і серіалів.

2197 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: