Стартували зйомки сиквела фільму «Мисливці на привидів: З того світу» з Полом Раддом

21 марта 2023,  12:26 | Новости фильмов

Кінокомпанія Sony Pictures повідомила про початок знімального процесу продовження науково-фантастичної стрічки «Мисливці на привидів: З того світу», що отримало назву «Мисливці на привидів: Пекельна кухня» («Ghostbusters Hell's Kitchen»).

Фільм «Мисливці на привидів: З того світу» вийшов на екрани у 2021 році і познайомив глядачів з новим поколінням мисливців, які повернуться у сиквелі. Сюжет нової стрічки відправить героїв туди, де все починалося, в Нью-Йорк. І там донька та онуки легендарного Ігона Спенглера знову зіштовхнуться з надприродніми силами.

Офіційно підтверджено, що у сиквелі повернуться Керрі Кун (Келлі Спенглер), Пол Радд (Гері Груберсон), Фінн Вулфгард (Тревор Спенглер), МакКенна Грейс (Фібі Спенглер) та Селеста О’Коннор (Лакі Домінго).

Перша фотографія зі зйомок, якою компанія Sony Pictures, поділилася у понеділок у соцмережах, показує режисера Гіла Кінана та сценариста і продюсера Джейсона Райтмана, який зняв попередню пригоду мисливці на привидів, у легендарній пожежній частині, де свій надприродній бізнес починали Білл Мюррей і компанія.

Прем'єра нових «Мисливців на привидів» очікується у грудні.

Тим часом ви все ще можете побачити Пола Радда в ролі супергероя Скотта Ленга/Людини-мурахи в новому супергеройському екшені від Marvel «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», де він зіштовхнеться з суперлиходієм Кангом Завойовником.

707 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: