Дженна Ортега виконає головну роль у продовженні фентезі «Бітлджус»

10 марта 2023,  10:55 | Кастинг

Зірка хітового фентезійного серіалу «Венздей» Дженна Ортега збирається продовжити свою співпрацю з культовим режисером Тімом Бертоном, і їхнім наступним спільним проєктом може стати стрічка «Бітлджус 2».

Ортега веде переговори з Бертоном щодо головної ролі у продовженні його культового фентезі «Бітлджус» (1988), як повідомляє сайт The Hollywood Reporter.

Очікується, що в сиквелі в ролі шкідливого привида Бітлджуса повернеться Майкл Кітон, а Ортега, якщо переговори завершаться успішно, зіграє доньку Лідії, героїні Вайнони Райдер. Тож є шанс, що Райдер також приєднається до цього проєкту.

Зйомки фентезі «Бітлджус 2», де Бертон виступить режисером, мають розпочатися в Лондоні у травні чи на початку червня, але бюджет ще не встановлено, тому процес затримується. Якщо все піде за графіком, і зйомки знову не перенесуть, то прем'єра стрічки відбудеться не раніше 2024 року.

Тим часом ви вже можете побачити Ортегу в український кінотеатрах у слешері «Крик 6», який вийшов в прокат 9 березня. Квитки на сеанси ви знайдете тут.

В майбутньому актриса повернеться у другому сезоні «Венздей».

901 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: