«Людина-мураха 3»: що показали сцени після титрів нового фільму Marvel

22 февраля 2023,  07:11 | Новости фильмов

Супергеройський екшен «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» представив нового головного лиходія MCU Канга Завойовника, і його обидві сцени після титрів були присвячені саме йому. Вірніше, його різним варіантам з інших всесвітів.

Обережно, далі присутні спойлери.

Перша сцена третього сольника Людини-мурахи (Пол Радд), що вийшов у кіно 16 лютого, показала, що після подій фільму десь в іншому куточку мультивсесвіту троє «головних» Кангів з різних світів, яких також зіграв актор Джонатан Мейджерс, зібрали разом усіх інших Кангів на великі збори з приводу того, що вони збираються робити з мультивсесвітом (спойлер: нічого хорошого).

Тим часом друга сцена після титрів показала ще одного варіанта Канга, який виступав на сцені у смокінгу, тоді як у залі сиділи... Локі (Том Гіддлстон) та Мобіус (Овен Вілсон).

Бог хитрощів познайомився з варіантом Канга, «Тим, хто залишається», наприкінці першого сезону серіалу «Локі», де цього варіанта вбила Сільві (Софі Ді Мартіно), чим зруйнувала порядок і випустила на волю усіх інших Кангів. Тож тепер Локі та Мобіус шукають цих Кангів і намагаються зупинити знищення мультивсесвіту.

Так що ми ще зустрінемо варіанти Канга під час подій другого сезону «Локі», який вийде в цьому році, а також Канг (чи Канги) буде головним антагоністом майбутніх блокбастерів «Месники: Династія Канга» та «Месники: Секретні війни».

Купуйте квитки на фільм «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» на нашому сайті.

2443 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: