Зірка «Попелюшки» Лілі Джеймс в українському трейлері мелодрами «До чого тут кохання?»

2 февраля 2023,  02:50 | Новости фильмов

Напередодні Дня всіх закоханих, 9 лютого, в український прокат вийде романтична стрічка «До чого тут кохання?», головну жіночу роль в якій виконає зірка діснеївського рімейку «Попелюшка» та мюзиклу «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс.

В мелодрамі «До чого тут кохання?» Джеймс зіграє роль режисерки-документалістки на ім'я Зої, у якої є друг дитинства Казім, успішний хірург. Оскільки Лондон для будь-кого стає справжніми «джунглями», коли шукаєш свою половинку на все життя, тож Казім обирає шлях своїх батьків – «шлюб за домовленністю», – чим шокує Зої, яка вирішує зняти про це фільм. Харизматичні родичи, екзотичне весілля та пошуки своєї долі… Мимоволі питаєш себе: а до чого тут кохання?

Роль Казіма виконує Шазад Латіф, якого ви можете знати за серіалом «Зоряний шлях: Діскавері» і який знімався разом з Джеймс у міні-серіалі «В пошуках кохання».

Режисером стрічки «До чого тут кохання?» виступає відомий боллівудський актор та режисер Шекхар Капур, який зняв оскароносні байопіки «Єлизавета» та «Єлизавета: Золотий вік» за участю Кейт Бланшетт.

Також у новій мелодрамі з Джеймс «До чого тут кохання?» знялася Емма Томпсон, вона ж професорка Трелоні з фільмів про Гаррі Поттера.

Дивіться більше дубльованих трейлерів очікуваних фільмів та серіалів.

787 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: