«Крик 6»: дивіться український трейлер фільму жахів з Дженною Ортегою та Кортні Кокс

21 января 2023,  21:01 | Новости фильмов

Вбивці у масці привида набридло полювати у маленькому містечку Вудсборо, тож він (чи вона, чи вони) у новому розділі слешер-франшизи «Крик 6» вирушить підкорювати велике місто Нью-Йорк.

Фільм жахів «Крик 6» буде прямим сиквелом перезапуску «Крик», що вийшов минулого року. У ньому повернуться сестри Сем і Тара Карпентер (Мелісса Баррера і Дженна Ортега), які після жахливої серії вбивств, що були скоєні маніяками у масках привида, вирішають залишити Вудсборо та почати новий розділ свого життя в Нью-Йорку. Разом з ними до Великого яблука переїзджають їхні друзі, брат і сестра Чед та Мінді (Мейсон Гудінг і Джасмін Савой Браун). Проте незабаром групі доведеться вдруге боротися за виживання, адже їх знову починає переслідувати вбивця у масці.

Також у шостій частині культової франшизи повернуться актриси Кортні Кокс та Гайден Панеттьєрі. Проте головні зірка франшизи Нів Кемпбелл відмовилася від участі у сиквелі, оскільки їй запропонували низький гонорар, хоча попередній фільм став справжнім фінансовим хітом.

В український прокат горор «Крик 6», який знімають режисери попереднього розділу франшизи Меттью Беттінеллі та Тайлер Джіллетт, вийде 9 березня.

Дивіться більше дубльованих трейлерів очікуваних фільмів та серіалів.

1931 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: