Александра Даддаріо отримує надздібності у трейлері серіалу «Мейфейрські відьми»

5 января 2023,  22:32 | Новости сериалов

Дивіться трейлер одного з найбільш очікуваних нових серіалів січня «Мейфейрські відьми», головну роль в якому виконує зірка франшизи «Персі Джексон» та комедії «Рятувальники Малібу» Александра Даддаріо.

У новому пригодницькому фентезі від каналу AMC «Мейфейрські відьми» Даддаріо втілює молоду нейрохірургиню на ім'я Ровен Філдінг, яка володіє паранормальними здібностями, що тісно пов'язані з таємницями загадкового маєтку.

Основою серіалу стала трилогія відомої письменниці Енн Райс «Життя Мейфейрських відьом», яку вона написала у 1990-х.

Райс також відома завдяки серії романів «Вампірські хроніки», перша книга якої «Інтерв'ю з вампіром» була екранізована у 1994 році у вигляді фільму з Томом Крузом і Бредом Піттом, а минулого року вийшов однойменний серіал від того ж каналу AMC.

Таким чином серіали «Мейфейрські відьми» та «Інтерв'ю з вампіром» обидва є частиною одного Безсмертного телевсесвіту Райс від AMC, тож можуть перетинатися.

Перша серія фентезі «Мейфейрські відьми», яка отримала назву «Відьомська година», вийде на американському телебаченні 8 січня. Всього перший сезон буде складатися з 8 серій, остання з яких вийде 26 лютого.

1001 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: