Дуже багато драми у трейлері другого сезону серіалу «Джинні й Джорджія» від Netflix

2 января 2023,  21:30 | Новости сериалов

Вже цього тижня, 5 січня, на платформі Netflix відбудеться прем'єра нового сезону скандального серіалу «Джинні й Джорджія», тож саме час ознайомитися з його трейлером, який показує, чого чекати від майбутніх серій.

Перший сезон серіалу, який розповідає про непросте життя молодої матері Джорджії (Бріанна Гові) та її доньки-тінеджера Джинні (Антонія Джентрі), закінчився тим, що Джорджія заручилася з мером міста Полом Рендольфом (Скотт Портер), а Джинні забрала свого молодшого брата Остіна (Дізель Ла Торрака) й втекла разом з ним до свого батька Зайона (Нейтан Мітчелл).

Трейлер показує, як Джорджія сильно сумує за Джинні та Остіном, хоча й намагається показати Полу, що у неї все добре. Проте незабаром у неї з'являється шанс налагодити стосунки з Джинні. Але чи готова донька зробити крок назустріч?

Джинні тепер зустрічається з Маркусом (Фелікс Маллард), через що на неї ображається Максін (Сара Вайсгласс), сестра Маркуса, яка після переїзду стала для Джинні найкращою подругою. А також не треба забувати про хитрого детектива, який намагається розкрити таємниці минулого Джорджії. У трейлері він попереджає Джинні, що її мама небезпечна.

Куди приведе уся ця багатошарова драма матері й доньки, дізнаємося вже за кілька днів. А ви чекаєте на прем'єру другого сезону серіалу «Джинні й Джорджія»?

Дивіться більше трейлерів очікуваних фільмів та серіалів, що вийдуть у 2023 році.

1050 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: