Вийшов трейлер серіалу «Скарб нації: На краю історії» (але без Ніколаса Кейджа)

11 декабря 2022,  21:33 | Новости сериалов

Платформа Disney Plus вирішила воскресити знамениту пригодницьку франшизу «Скарб нації» у вигляді серіалу «Скарб нації: На краю історії», проте в ньому не повернеться головна зірка цієї історії Ніколас Кейдж.

Серіал «Скарб нації: На краю історії» розповість про пригоди Джесс (Лізетт Алексіс), геніальної та винахідливої мрійниці, яка шукає відповіді на загадки, що існують довкола її родини; вона вирушає в пригоду всього свого життя, щоб відкрити правду про минуле та врятувати втрачений панамериканський скарб.

Замість Кейджа у серіалі повернеться Джастін Барта, який грав у дилогії роль комп'ютерного експерта Райлі Пула, найкращого друга героя Кейджа.

Також у цій пригоді візьме участь зірка фільмів про відважного Зорро Кетрін Зета-Джонс, яку зараз можна побачити у хітовому серіалі від Netflix «Венздей». Героїню Зети-Джонс будуть звати Біллі Пірс, і, як показують трейлер та постер, вона для цієї ролі вирішила стати блондинкою.

Онлайн-прем'єра першого сезону відбудеться 14 грудня. У цей день на платформі Disney Plus вийдуть дві перші серії, а наступні серії будуть виходити щотижня.

Дивіться більше цікавих трейлерів очікуваних фільмів та серіалів.

1525 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...