Гаррісон Форд готовий до нових пригод у трейлері фільму «Індіана Джонс і Реліквія долі»

2 декабря 2022,  18:51 | Новости фильмов

Представляємо дубльований трейлер очікуваної пригодницької стрічки «Індіана Джонс і Реліквія долі» (в минулому «Індіана Джонс і Циферблат долі»), де знаменитий голлівудський актор Гаррісон Форд, який цього літа відсвяткував своє 80-річчя, знову бере в руки свій батіг.

У своїй п'ятій повнометражній пригоді легендарний археолог Індіана Джонс знову зіштовхнеться зі своїми давніми ворогами — нацистами. Події фільму будуть розвиватися у 1969 році на тлі космічних перегонів, але американські зусилля висадитися на Місяці першими за росіян відкривають для Інді деякі жахливі істини. Наприклад, що американською космічною програмою керує група колишніх німецьких нацистів, які втекли з Європи. І чи справді вони є колишніми нацистами — це залишається під великим питанням.

Одного з цих колишніх (чи не дуже колишніх) нацистів втілить Мадс Міккельсен, зірка популярних блокбастерів «Доктор Стрендж», «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» та «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора».

А новою напарницею Індіани стане зірка культового серіалу «Погань» Фібі Воллер-Брідж. Вона втілить хрещеницю головного героя, яка також має жагу до пригод.

Побачити фільм «Індіана Джонс і Реліквія долі» на великих екранах українські глядачі зможуть влітку, 29 червня 2023 року. Його режисером виступає номінант на премію «Оскар» Джеймс МенголдЛоган: Росомаха», «Аутсайдери»).

1197 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: