Кінопрем'єри тижня: «Після. Довго і щасливо», «Клондайк» та фільм з Мелом Гібсоном

5 ноября 2022,  22:33 | Статьи

Цього тижня в український прокат вийшли очікувана мелодрама «Після. Довго і щасливо», драматична стрічка про російсько-українську війну «Клондайк» та трилер «У прямому ефірі», головну роль в якому виконує Мел Гібсон.

Екранізація фінального роману Анни Тодд з її циклу «Після». Кохання Тесси та Хардіна (Джозефіна Ленґфорд та Гіро Файнс-Тіффін) — незаперечне, і з кожним новим випробуванням їхній зв'язок ставав все міцнішим, а пристрасть — все сильнішою. Ось тільки Хардін ніяк не може заспокоїти своїх демонів, тоді як Тесса вже не та наївна дівчина, чий світ він перевернув з ніг на голову. Вона відчуває, що у вічних спробах врятувати Хардіна... може втратити саму себе... Вона хоче жити, а не виживати. А чого хоче він? Чи чекає їх казку щасливий фінал, або ж «довго і щасливо» — це не для Тесси та Хардіна?

Події драматичної стрічки, що отримала престижні нагороди на кінофестивалі «Санденс» та на Берлінському кінофестивалі, відбуваються на Донбасі у липні 2014 року. Молоде подружжя готується стати батьками. Попри постійні сварки, чоловік і брат дружини прагнуть одного — евакуювати вагітну жінку. Та вона відмовляється їхати, навіть коли їхнє село захоплюють озброєні угруповання. Тим часом у небі над ними збивають цивільний літак.

Ексцентричний ведучий токшоу на радіо (Мел Гібсон) приймає дзвінок у студію від слухача. Він ще не підозрює, що ця розмова триватиме всю ніч. Невідомий погрожує вбити родину радіоведучого просто у прямому ефірі. Щоб врятувати близьких, шоумену доведеться зіграти у гру на виживання і відкрити слухачам свої найбрудніші секрети. Єдиний спосіб виграти це протистояння — встановити особу злочинця.

Квитки на ці та багато інших фільмів ви знайдете в нашій афіші.

1306 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: