«Фабельмани»: дивіться український трейлер автобіографічного фільму Спілберга

29 сентября 2022,  09:51 | Новости фильмов

На початку наступного року в український прокат вийде нова стрічка легендарного Стівена Спілберга під назвою «Фабельмани», головну жіночу роль в якій зіграє номінантка на премію «Оскар» Мішель Вільямс.

Драма «Фабельмани» буде історію про дорослішання, натхнення для якої Спілберг брав з власного дитинства та юності. Головним героєм фільму виступає хлопець на ім’я Семмі Фабельман, який росте в Арізоні після закінчення Другої світової війни.

Доля Семмі безповоротно змініюється, коли йому в руки вперше потрапляє знімальна камера. З цього моменту все його життя нерозривно буде пов’язано з кінематографом. Це буде приголомшлива історія про силу фільмів та магію кіно.

Мішель Вільямс втілить мати Семмі, яка подарувала головному герою його першу камеру та прищепила йому любов до кінематографу та створення фільмів.

Батька Семмі зіграє зірка супергеройського трилера «Бетмен» Пол Дано. У трейлері нам показують, що батько головного героя є науковцем і не зовсім розуміє захоплення свого сина кінематографом, тоді як мати всіляко підтримує хоббі сина.

На головну роль у своїй частково автобіографічній стрічці, тобто на роль юного себе, Спілберг вибрав актора Гебріела ЛаБелляХижак», «Американський жиголо»).

Українські глядачі зможуть побачити фільм «Фабельмани», який вважають одним з головних претендентів на майбутній «Оскар», у кінотеатрах з 19 січня 2023 року.

5772 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: