«Дім дракона»: тизер, кадри та скандальні деталі шостої серії «Принцеса і королева»

24 сентября 2022,  22:22 | Новости сериалов

Наступна серія хітового фентезі «Дім дракона» перестрибне у майбутнє і покаже дорослу принцесу Рейніру, яка готується вже втретє стати матір'ю. Але королева Алісента зовсім цьому не радіє.

Обережно, далі вас чекають спойлери про скандальні події шостої серії.

Шоста серія серіалу «Принцеса і королева» познайомить нас с дорослими Рейнірою та Алісентою, ролі яких тепер зіграють Емма Д'Арсі та Олівія Кук. У минулій серії Рейніра вийшла заміж за Лейнора Веларіона (Джон МакМіллан), проте це був шлюб в розрахунку, та й Лейнор виявився геєм, тож вона знайшла розраду в обіймах лицаря сера Гарвіна Стронга (Раян Корр). І саме від нього в новій серії очікує вже третю дитину.

Королева Алісента дізнається, що діти Рейніри є байстрюками, і, бажаючи дискредитувати її і назначити спадкоємцем Залізного трона свого старшого сина, розповість про це королю Візерису (Педді Консідайн).

Тим часом тизер показує старших синів Візериса та Алісенти Ейгона (Тай Теннант) і Еймонда (Лео Ештон), які в майбутньому будуть боротися з Рейнірою за Залізний трон, а також принца Деймона (Метт Сміт) та дорослу Лейну Веларіон (Нанна Блонделл), його другу дружину, які теж очікують дитину.

У наступній серії повернеться і всім відомий сер Крістон Коул (Фаб'єн Франкель), який був коханцем принцеси Рейніри, а тепер вирішив помститися їй, працюючи на королеву Алісенту. У тизері, здається, саме його б'є Гарвін Стронг.

Режисером серії «Принцеса і королева» виступає Мігель Сапочнік, який зняв прем'єрну серію серіалу «Дім дракона», а також працював над фентезі «Гра престолів».

Шоста серія «Дому дракона» вийде у неділю, 25 вересня.

2086 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: