Перший погляд на Ісілдура в серіалі «Володар перснів: Персні влади»

7 сентября 2022,  17:33 | Новости сериалов

В майбутніх серіях фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», що вже б'є всі рекорди з переглядів, з'явиться легендарний герой Ісілдур, далекий пращур Арагорна, який увійшов в історію Середзем'я завдяки тому, що переміг у битві Саурона.

У наступних серіях відважна воїтелька Галадріель (Морвет Кларк) опиниться у королівстві Нуменор, де познайомиться з різними його жителями, включаючи юного Ісілдура, майбутнього героя Середзем'я у першій війні з Сауроном.

У творах Дж.Р.Р. Толкіна Ісілдур є старшим сином Еленділа, одного з вождів нуменорців, який згодом стане королем-співправителем Ґондору.

Перші кадри показують юного Ісілдура у втіленні маловідомого актора Максіма Болдрі на нуменорському кораблі та в першому ряду армії королеви-регента Міріель (Сінтія Аддай-Робінсон), яка веде нуменорців у битву.

Також у серіалі з'явиться батько Ісілдура Еленділ (Ллойд Овен), який буде видатним мореплавцем, а Ісілдур буде «молодим моряком, який намагається знайти своє місце у Середзем'ї». Серіал збирається показати довгий шлях цього хлопця до того героя, який у майбутньому відрубає палець Саурона з Песнем всевладдя.

Брат Ісілдура Анаріон, з яким він колись разом буде правити Ґондором, поки залишиться за кадром, зате у Еленділа буде дочка ім'я Еарієн (Ема Горват). Вона відсутня у творах Толкіна і була вигадана сценаристами серіалу.

Поки що у світі серіалу, події якого розвиваються під час Другої епохи, не існує магічних перснів, проте, як натякає його назва, ми побачимо їхнє створення.

Третя серія фентезі «Володар перснів: Персні влади» вийде у п'ятницю, 9 вересня.

1524 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: