Мартин Маржела: своими словами (2019)Martin Margiela: In His Own Words

Мартин Маржела: своими словами
Трейлер Мартин Маржела: своими словами
50%
0
50%
0

Стрічка «Мартін Маржела: своїми словами» — історія найзагадковішого дизайнера сучасності, розказана з перших вуст. Він завжди залишався у тіні — не фотографувався, не давав інтерв’ю, не виходив на фінальний уклін та не ставив своє ім’я на одязі. За прагненням анонімності Маржели стояла проста ідея — те, що він робить, його продукт, його речі важливіші за персону.

«Мартін Маржела: своїми словами» — стрічка про справжнього «Бенксі світу моди». Назва стрічки говорить сама за себе — після невдалої стрічки «We Margiela», яку зняли без його участі, Мартін самостійно розповість про свою роботу.

Те, що сьогодні роблять Вірджил Абло, Демна Ґвасалія та Метью Вільямс, Маржела робив ще у 90-ті. Тоді його покази більше нагадували видовищні арт-перформанси: він руйнував звичні пропорції, комбінував жанри, перешивав одяг з секонд-хенду та виводив на подіуми непрофесійних моделей. Важко згадати дизайнера, який вплинув на сучасну моду настільки сильно. Але ще складніше — того, хто увесь цей час сторонився персональної уваги більш ніж Маржела.

Жанр: документальный
Продолжительность: 1 ч. 30 мин.
Страны: Германия, Бельгия
Мировая премьера: 8 ноября 2019

Видео материалы «Мартин Маржела: своими словами»

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений «Мартин Маржела: своими словами». но вы можете создать свою тему на форуме

Написать отзыв о фильме «Мартин Маржела: своими словами»

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Мартин Маржела: своими словами, фильм 2019
Премьера 08.11.2019
Жанры: документальный
Германия, Бельгия