Новости о фильме (2022)

8 сентября 2023,  13:59 | Новости фильмов

Прем'єри сиквелів хітового блокбастера «Аватар» переносилися вже велику кількість разів, а тепер компанії Disney та 20th Century Studios остаточно вирішили, що не будуть випускати їх раз на два роки, як планувалося раніше. Тож фінальний фільм пенталогії ми побачимо аж у 2031 році.

Читать далее...
15 марта 2023,  08:02 | Награды и премии

Науково-фантастичний епік «Аватар: Шлях води» цього року претендував на звання Найкращий фільм, проте отримав іншу статуетку за свої візуальні ефекти.

Читать далее...
8 февраля 2023,  05:03 | Бокс-офис

Джеймс Кемерон офіційно став першим в історії режисером, три фільми якого змогли заробити в прокаті більше 2 мільярдів доларів. І його «Аватар: Шлях води» зробив це всього за 39 днів, тобто на 6 днів швидше за оригінал, який вийшов у 2009 році.

Читать далее...
5 февраля 2023,  09:46 | Новости сериалов

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет виконає головну роль у новому міні-серіалі «Палац» від каналу HBO, що подарував нам такі хіти останнього півріччя, як «Дім дракона» та «Останні з нас».

Читать далее...
28 января 2023,  23:39 | Награды и премии | Автор: Олена Стрельбицька

Американська кіноакадемія оголосила своїх номінантів на «Оскар», і цього року на звання Найкращий фільм претендують не тільки драми, а й блокбастери-мільярдери.

Читать далее...
12 января 2023,  00:55 | Бокс-офис

Фантастичний світ Джеймса Кемерона продовжує підкорювати бокс-офіс, і його блокбастеру «Аватар: Шлях води» вже вдалося не тільки стати найприбутковішим фільмом 2022 року, а й пробитися ближче до вершини в рейтингу найбільш успішних стрічок усіх часів та народів, де він тепер займає 7-е місце.

Читать далее...
3 января 2023,  22:55 | Бокс-офис

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читать далее...
26 декабря 2022,  23:03 | Новости фильмов

Фінансовий успіх блокбастера «Аватар: Шлях води» довів, що глядачів продовжує захоплювати казковий світ Пандори, вигаданий Джеймсом Кемероном. Проте це лише перший з чотирьох запланованих сиквелів. Коли ж чекати наступні?

Читать далее...
21 декабря 2022,  05:50 | Бокс-офис

Довгоочікуване продовження фантастики «Аватар», яке шанувальники чекали з 2009 року, настільки успішно стартувало в прокаті, що одразу потрапило в десятку найприбутковіших фільмів 2022 року. Тож тепер фільм Джеймса Кемерона «Аватар: Шлях води» має всі шанси заробити мільярд (чи навіть більше).

Читать далее...
12 декабря 2022,  23:45 | Награды и премии

Сьогодні Голлівудська асоціація іноземної преси оголосила цьогорічних претендентів на премію «Золотий глобус», куди увійшли нові стрічки від Стівена Спілберга та Джеймса Кемерона, включаючи сиквел «Аватара» (хоча він ще не вийшов у прокат).

Читать далее...
5 ноября 2022,  17:15 | Новости фильмов

За півтора місяця до прем'єри мережу підкорив офіційний трейлер фантастичної стрічки «Аватар: Шлях води», яку зняв режисер Джеймс Кемерон. Вона стане продовженням найкасовішого фільму усіх часів, що вийшов у 2009 році.

Читать далее...
29 августа 2022,  09:27 | Новости фильмов

Наприкінці цього року Джеймс Кемерон нарешті представить світу свою (дуже-дуже) очікувану науково-фантастичну пригоду під назвою «Аватар: Шлях води», а перед цим в повторний прокат вийде перший «Аватар» (бо глядачі так довго чекали на сиквел, що перед ним дійсно варто передивитися орігінал).

Читать далее...
1 июля 2022,  23:04 | Новости фильмов

Фантастические обложки августовского выпуска киножурнала Empire представляют новых героинь культовой франшизы Джеймса Кэмерона «Аватар», которых играют знаменитые актрисы Кейт Уинслет и Сигурни Уивер.

Читать далее...
19 июня 2022,  14:47 | Новости фильмов

Отправляемся исследовать прекрасную планету Пандора в дублированном тизер-трейлере ожидаемого научно-фантастического сиквела «Аватар: Путь воды», где в главных ролях возвращаются Сэм Уортингтон и Зои Салдана.

Читать далее...
30 мая 2022,  13:20 | Новости фильмов

Представляем подборку свежих трейлеров самых ожидаемых фильмов нынешнего года, в числе которых научная фантастика «Аватар 2: Путь воды», супергеройский экшен от Marvel «Тор: Любовь и гром», новый блокбастер братьев Руссо «Серый человек», боевик с Брэдом Питтом «Скоростной поезд» и сразу два экшена с Томом Крузом «Миссия невыполнима 7» и «Топ Ган: Мэверик».

Читать далее...