Київ відвідали астронавт NASA та голлівудський режисер, який працює з Томом Крузом

23 мая 2024,  19:11 | Новости звезд

У четвер, 23 травня, до української столиці з візитом підтримки під час повномасштабного російського вторгення разом прибули голлівудський режисер Даг Лайман та легендарний астронавт Скотт Келлі.

Про візит Лаймана та Келлі повідомила ініціатива президента Володимира Зеленського UNITED 24, яка займається збором коштів на боротьбу з російською агресією та відбудовою регіонів, що постраждали під час війни. Вона поділилася у соцмережах світлиною з режисером та астронавтом на тлі Київського вокзалу.

Лайман є відомим кінорежисером, який зняв стрічки «Ідентифікація Борна», «На межі майбутнього», «Баррі Сіл: Король контрабанди», «Локдаун» та «Дорога хаосу», а також серіал «Шантаж» для платформи Netflix.

У фільмах «На межі майбутнього» та «Баррі Сіл: Король контрабанди» головну чоловічу роль зіграв знаменитий актор Том Круз. Лайман і Круз планують ще один амбітний проєкт: вони збираються зняти разом з NASA та Space X фільм у відкритому космосі.

Тим часом Келлі, який прибув до Києва разом з Лайманом, є видатним американським астронавтом NASA, який брав участь у чотирьох космічних польотах. Ще на початку повномасштабної війни Келлі висловив свою активну підтримку Україні та став одним з амбасадорів UNITED 24.

Нагадаємо, що Круз також вже одного разу був гостем української столиці. Він завітав до Києва ще у 2019 році на запрошення президента Зеленського.

171 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: