Ана де Армас, Сідні Свіні та Ванесса Кірбі зіграють у фільмі «Eden» з Джудом Лоу

24 мая 2024,  15:00 | Кастинг

Нова стрічка голлівудського режисера Рона Говарда «Eden» має одразу три причини, чому її варто чекати з нетерпінням: ролі у ній виконають три талановиті акторки Ана де Армас, Сідні Свіні та Ванесса Кірбі.

Новий проєкт Говарда буде трилером про виживання. Фільм «Eden» («Едем») слідуватиме за групою людей, якими керує сильна жага до змін. Щоб відвернутися від суспільства, вони залишають усе позаду і будують своє майбутнє на суворому ландшафті Галапагосів.

Разом з Аною де Армас, Сідні Свіні та Ванессою Кірбі у цю небезпечну пригоду вирушать такі відомі актори, як Джуд Лоу (доктор Ватсон з фільмів Гая Річі про Шерлока Голмса та молодий Дамблдор з «Фантастичних звірів»), Даніель Брюль (барон Земо з кіновсесвіту Marvel) та Річард Роксбург (Дракула з фентезі «Ван Хелсінг»). Тож це ще три причини чекати новий трилер Говарда з нетерпінням.

Де Армас відома завдяки стрічкам «Ножі наголо», «007: Не час помирати», «Сіра людина» та «Білявка», а минулого року вона зіграла з Крісом Евансом у пригодницькій екшн-мелодрамі «Небезпечне побачення».

Свіні, зірку хітового серіалу «Ейфорія», цього року можна було побачити у романтичній комедії «Люблю тебе ненавидіти», супергеройському фільмі «Мадам Павутина» та горорі «Проклята Діва».

Тим часом Кірбі грає Білу вдову у франшизі «Місія неможлива», а також втілила Жозефіну Бонапарт в історичному епіку Рідлі Скотта «Наполеон».

Прем'єра трилера «Eden» може відбутися в рамках Венеційського кінофестивалю.

221 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...