Украинский трейлер фильма «Химера»

29 апреля 2024,  14:09 | Новости фильмов

Пропонуємо подивитися український трейлер фільму «Химера» режисера Аліче Рорвахера («Щасливий Лазар», «Дива»), головні ролі в якому зіграли Джош О'КоннорКорона», «Земля божа», «Емма»), Ізабелла РосселлініСиній оксамит»), Альба РорвахерЩасливий Лазар», «Ідеальні незнайомці»).

Фільм був представлений включно на Каннському кінофестивалі, та отримав нагороди в категорії Постановка та «Найкращий актор» на Європейській кіноакадемії. В кінотеатрах України стрічку «Химера» можна буде переглянути з 23 травня.

Офіціний синопсис фільму Рорвахера:

Повернувшись у рідне містечко на узбережжі моря, Артур стикається з місцевою бандою розкрадачів гробниць. Чоловік має дар, який дуже цікавить чорних археологів — уміння відчувати порожнечу. Його сила допомагає збагатитися, відкриваючи в землі сховки давнього світу, але також призводить до неочікуваних наслідків.

Ви також зможете побачити О'Коннора, відомого за роллю молодого принца Чарльза у хітовому серіалі «Корона», у спортивній драмі «Суперники» за участю Зендеї та Майка Феста, яка виходить в прокат 2 травня.

247 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: