5 головних нових серіалів квітня: «Ріплі», «Фолаут» та «Мертві хлопці-детективи»

26 апреля 2024,  14:48 | Статьи | Автор: Олена Стрельбицька

Квітень порадував нас цікавими серіалами різних жанрів, включаючи трилер «Ріплі» з Ендрю Скоттом, екранізацію хітової відеогри «Фолаут» та нову надприродну пригоду Ніла Ґеймана «Мертві хлопці-детективи».

Дата прем'єри: 4 квітня

Чорно-білий міні-серіал із зіркою «Шерлока» Ендрю Скоттом є екранізацією культового роману письменниці Патриції Гайсміт «Талановитий містер Ріплі​». Він грає дрібного шахрая Тома Ріплі, який знайомиться з одним з найбагатших людей Америки. Той наймає його вирушити до Італії і переконати його сина Дікі Грінліфа, який тринькає батьківські гроші в Європі, повернутися до Штатів. Том погоджується і потрапляє у небезпечний світ обману, брехні та вбивства.

Дата прем'єри: 10 квітня

Події серіалу за участю Елли Пернелл, Волтона Гоггінса та Аарона Мотена, заснованого на хітовій відеогрі, розгортаються у постапокаліптичному Лос-Анджелесі, де громадяни змушені жити в підземних бункерах, щоб захистити себе від радіації, мутантів і бандитів, які заполонили світ після ядерної катастрофи.

Дата прем'єри: 11 квітня

Цей міні-серіал вразив самого майстра жахів Стівена Кінга. Його сюжет слідує за коміком-невдахою, який, прагнучи привернути увагу і заслужити схвалення, вирішує вигадати жарт, щоб підняти настрій самотній жінці. Але те, що починається як звичайне знайомство, незабаром перетворюється на небезпечну гру одержимості.

Дата прем'єри: 14 квітня

Сюжет серіалу за участю лавреата премії «Оскар» Роберта Дауні мол. заснований на історії Капітана, агента під прикриттям Північного В'єтнаму в армії Південного В'єтнаму. Наприкінці війни у В’єтнамі він змушений тікати до Сполучених Штатів зі своїм генералом. Живучи в спільноті біженців з Південного В’єтнаму, він продовжує таємно шпигувати за спільнотою та звітувати про це В’єтконгу, проте в його душі назріває конфлікт між його початковою вірністю та його новим життям. Також у серіалі знялася зірка трилера «Вбиваючи Єву» Сандра О.

Дата прем'єри: 25 квітня

Екранізація коміксів DC, створених Нілом Ґейманом та Меттом Ваґнером, події якої відбуваються у всесвіті «Пісочного чоловіка». Двоє примарних підлітків разом з ясновидицею розплутують таємниці своїх надприродних клієнтів, доки могутня відьма не стає на їхньому шляху.

Який з цих серіалів ви вже встигли подивитися, а який тільки плануєте?

336 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: