Перший кадр блокбастера «Капітан Америка 4» показує Ентоні Макі та Гаррісона Форда

25 апреля 2024,  13:08 | Новости фильмов

Компанія Marvel Studios поділилася першим кадром свого майбутнього супергеройського екшену «Капітан Америка: Прекрасний новий світ», що буде першим сольником нового Капітана Америка у втіленні Ентоні Макі.

Події блокбастера «Капітан Америка: Прекрасний новий світ» будуть розгортатися після подій фільму «Месники: Завершення», наприкінці якого Сем Вілсон отримав від Стіва Роджерса його щит, та міні-серіалу «Сокіл і Зимовий солдат», в ході якого Сем нарешті прийняв те, що він має стати наступним Капітаном Америка.

Новий сольник всесвіту MCU представить легендарного Гаррісона Форда, він же Хан Соло у франшизі «Зоряні війни» та Індіана Джонс у фільмах про Індіану Джонса, в образі держсекретаря та генерала у відставці Таддеуса «Громовержця» Росса.

Раніше його грав актор Вільям Герт, який помер у 2022 році. Потім Форд також зіграє цього персонажа у блокбастері Marvel «Громовержці».

Режисером супергеройської пригоди «Капітан Америка: Прекрасний новий світ» виступає Джуліус Она. Загалом це буде четвертий сольник про пригоди Кепа в MCU.

Українці зможуть побачити кінокомікс за участю Макі та Форда на екранах кінотеатрів з 13 лютого 2025 року.

233 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: