«Бріджит Джонс 4»: Рене Зеллвегер знову зіграє культову кіногероїню у четвертому фільмі

14 апреля 2024,  21:00 | Новости фильмов

Студія Universal Pictures планує зняти четверту частину пригод знаменитої Бріджит Джонс, яку знову втілить лавреатка премії «Оскар» Рене Зеллвегер. І цей фільм отримав назву «Bridget Jones: Mad About the Boy»

Стрічка «Bridget Jones: Mad About the Boy» (або «Бріджит Джонс 4») буде екранізацією однойменного роману письменниці Гелен Філдінг, що вийшов у 2013 році. На жаль, події роману розгортаються через 4 роки після смерті чоловіка Бріджит Марка Дарсі, якого грав Колін Ферт. Вони одружилися і стали батьками у кінці третього фільму «Дитина Бріджит Джонс», що вийшов у кіно у 2016 році.

Проте у новому фільмі очікується повернення її колишнього хлопця та боса Деніела Клівера у втіленні Г'ю Гранта, якого проголосили мертвим у третій частині (Бріджит навіть була на його похороні). Очевидно, що відбулася якась помилка, і насправді Деніел вижив.

Режисером фільму «Бріджит Джонс 4» буде Майкл Морріс, який працював над хітовими серіалами «Мільярди», «Краще подзвонiть Солу», «13 причин чому», «Заради всього людства» та «Ключі Локів». Він також зняв драму «Заради Леслі», що була номінована на премію «Оскар».

Прем'єра четвертого фільму про Бріджит Джонс очікується 13 лютого 2025 року.

385 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: