Скарлетт Йоханссон, Ченнінг Татум та космічна програма в українському трейлері стрічки «Забери мене на Місяць»

9 апреля 2024,  13:52 | Новости фильмов

Вийшов офіційний трейлер комедійного фільму «Забери мене на Місяць» («Fly Me to the Moon») за участю Скарлетт Йоханссон і Ченнінга Татума, який буде однією з головних кінопрем'єр майбутнього літа.

Події гостросюжетної комедії «Забери мене на Місяць» розгортаються на тлі історичної посадки космічного корабля «Апполон-11» на Місяць. Коли імідж NASA майже зазнав краху, талановита маркетологиня Келлі Джонс розпочинає безпрецедентну промо-кампанію, щоб виправити ситуацію. Цим вона неабияк ускладнює роботу над висадкою усій команді NASA. Проте коли Білий дім вирішує, що місія є надто важливою аби її провалити, Келлі доручають зняти фальшиве приземлення як запасний варіант. Безкомпромісна боротьба за першість розпочинається.

Роль Келлі Джонс виконає зірка блокбастерів Marvel Скарлетт Йоханссон, на рахунку якої вже є дві номінації на премію «Оскар». Минулого року вона знялася у комедії Веса Андерсона «Астероїд-Сіті».

В український прокат стрічка «Забери мене на Місяць» вийде 11 червня. Її режисером виступає Грег Берланті, продюсер популярних серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Ти» та «Бортпровідниця».

403 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...