«І просто так...»: Саманта повернеться у новому сезоні продовження серіалу «Секс і місто»

3 июня 2023,  23:32 | Новости сериалов

Інколи дива трапляються. Акторка Кім Кетролл, яка раніше багато разів заявляла, що більше ніколи не буде грати Саманту Джонс, все ж змінила свою думку і з'явиться у другому сезоні серіалу «І просто так...», що є продовженням франшизи «Секс і місто».

Кетролл особисто підтвердила свою участю у майбутньому сезоні драматично-комедійного серіалу «І просто так...», поділившись цією новиною зі своїми шанувальниками в Instagram.

Проте у другому сезоні «І просто так...» у її Саманти буде не повноцінна роль, а камео, як повідомляє сайт Variety. Вона з'явиться лише в одній сцені.

Інсайдери кажуть, що Кетролл зняла свій діалог 22 березня в Нью-Йорку. При цьому вона не бачилася і не розмовляла з іншими зірками серіалу, включаючи своїх екранних подруг Сару Джессіку Паркер, Крістін Девіс та Синтію Ніксон.

У першому сезоні ми дізналися, що поки Керрі, Шарлотта і Міранда залишилися в своєму улюбленому Нью-Йорку, Саманта переїхала в Лондон. Кілька разів Керрі спілкувалася з нею у месенджері, а тепер нас, скоріше за все, чекає телефонний дзвінок за участю Саманти і Керрі, які планували налагодити свої непрості стосунки.

Також у нових серіях серіалу «І просто так...» повернеться колишній бойфренд Керрі Ейдан, якого знову втілить Джон Корбетт. На фотографіях від папараці Керрі та Ейдан виглядали так, наче знову стали зустрічатися.

Прем'єра другого сезону драмеді «І просто так...» очікується 22 червня. Серіал виходить на стримінговій платформі Max (колишня HBO Max).

Тим часом 1 червня в український прокат вийшла комедія «Татусів уїкенд» з легендарним Робертом Де Ніро у головній ролі, де також знялася Кетролл.

844 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: