«Уроки хімії»: перший погляд на Брі Ларсон у новому серіалі від Apple

3 июня 2023,  20:50 | Новости сериалов

Лауреатка премії «Оскар» Брі Ларсон, також відома за роллю супергероїні Капітан Марвел у фільмах MCU, виконає головну роль у новому драматичному серіалі від платформи Apple TV+ «Уроки хімії», що вийде восени.

Міні-серіал від Apple «Уроки хімії» («Lessons in Chemistry») буде екранізацією однойменної книги письменниці Бонні Гармус, події якої розгортаються у 1950-х роках.

Ларсон зіграє Елізабет Зотт, чия мрія стати науковицею стає на паузу в суспільстві, яке вважає, що жінки належать до домашньої, а не професійної сфери. Коли Елізабет виявляє, що вагітна і зовсім одна, і її звільняють з лабораторії, вона погоджується на роботу ведучою в кулінарному телешоу і має намір навчити націю забутих домогосподарок — і чоловіків, які раптово її слухають, — набагато більшого, ніж рецепти.

Перший постер розкриває, що прем'єра «Уроків хімії» запланована на 13 жовтня.

Зараз Ларсон можна побачити у кінотеатрах у ролі Тесс в пригодницькому блокбастері «Форсаж 10», а у листопаді вона знову втілить супергероїню Керол Денверс/Капітана Марвел у кінокоміксі «Марвели», що буде її другим сольником.

709 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: