До Києва прибув зірка хітового серіалу «Надприродне» Міша Коллінз

30 мая 2023,  18:11 | Новости звезд

Відомий американський актор Міша Коллінз, якого ви можете знати за роллю янгола Кастіеля у культовому серіалі «Надприродне», прибув до Києва, щоб підтримати Україну на тлі повномасштабного російського вторгення, що триває більше 15 місяців.

Про візит Коллінза в українську столицю у вівторок, 30 травня, повідомили офіційні сторінки благодійної ініціативи United 24, яку у травні 2022 року започаткував президент Володимир Зеленський. Ця ініціатива об'єднує відомих людей з усього світу, які допомагають збирати кошти на гуманітарні й військові потреби України, а також на відбудову українських міст, що були пошкоджені чи знищені російською армією.

Офіційні сторінки поділилися світлинами за участю актора, які були зроблені на головному вокзалі Києва, де зірку хітового серіалу «Надприродне» зустріли амбасадор платформи United 24 Андрій Шевченко та його старший син Джордан.

Коллінз та Шевченко зробили спільну фотографію на згадку на залізничній платформі.

За кілька днів до своєї подорожі Коллінз опублікував у Twitter фотографію з акторами серіалу «Надприродне» Марком Шеппардом, Александром Келвертом, Рут Коннелл, Фелішою Дей, Робертом Бенедіктом і Джейком Ейбелем, разом з якими він тримає український прапор, зі словами:

Поточний настрій.

Раніше у травні Київ відвідали зірка популярного серіалу «Вікінги» Кетрін Винник, яка має українське коріння, українська акторка Іванна Сахно, яка зараз працює в Голлівуді, відомий французький режисер Мішель Хазанавічус, голлівудський актор Лів Шрайбер та німецький стиліст Френк Вайлд, який активно підтримує Україну.

Дякуємо світові за активну підримку! Все буде Україна!

946 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: