«Громовержці»: зйомки нового екшену Marvel затримуються через страйк сценаристів

26 мая 2023,  20:14 | Новости фильмов

Не встиг розпочатися знімальний процес нового супергеройського фільму «Громовержці» від Marvel Studios, як він одразу був перенесений на червень через те, що в Голлівуді продовжують страйкувати сценаристи, вимагаючи від кіностудій кращих умов праці та конкурентної заробітної плати.

Супергеройський екшен «Громовержці» збере нову круту команду антигероїв з попередніх фільмів та серіалів MCU, куди увійдуть Єлена Бєлова/Чорна вдова, Алексєй Шостаков/Червоний вартовий, Бакі Барнс/Зимовий солдат, Ава Стар/Привид, Антонія Дрейкова/Таскмайстер і Джон Вокер/Агент США.

Цих персонажів знову зіграють Флоренс П'ю (Єлена Бєлова), Девід Гарбор (Алексєй Шостаков), Себастіан Стен (Бакі Барнс), Ханна Джон-Кеймен (Ава Стар), Ольга Куриленко (Антонія Дрейкова) та Ваятт Расселл (Джон Вокер).

Єлена, Алексєй та Антонія були представлені під час подій екшену «Чорна вдова», що познайомив нас з родиною Наташі Романової (Скарлетт Йоханссон), тож «Громовержці» будуть його непрямим сиквелом.

Також ключові ролі у блокбастері «Громовержці» виконають Гаррісон Форд (Таддеус «Громовержець» Росс) та Джулія Луї-Дрейфус (Валентина Аллегра де Фонтейн).

Прем'єра екшену «Громовержці», який знімає режисер Джейк Шрейер, очікується 25 липня 2024 року, але якщо Голлівуд продовжить ігнорувати вимоги сценаристів, і страйк затягнеться, то прем'єра може бути перенесена на іншу дату.

690 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: