Кріс Претт та Ентоні Макі зіграють у новому фільмі братів Руссо «The Electric State»

23 марта 2023,  14:34 | Кастинг

Зоряний лицар та Сокіл, він же новий Капітан Америка, возз'єднаються у новому пригодницьому екшені «The Electric State», який знімають режисери блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення» Ентоні та Джо Руссо.

Фільм «The Electric State» буде слідувати за дівчиною-сиротою, яка мандрує заходом Америки з милим, але загадковим роботом та ексцентричним дрифтером у пошуках свого молодшого брата. Головну героїню втілить зірка мегапопулярного серіалу «Дивні дива» та фільмів про дівчину-детектива Енолу Голмс Міллі Боббі Браун.

Компанію їй складуть зірки блокбастерів Marvel Кріс Претт та Ентоні Макі, які вже давно працюють з братами Руссо. Деталі про їхніх персонажів поки не розголошуються.

Також до касту фільму увійшли номінант на премію «Оскар» Стенлі Туччі, лауреат премії «Оскар» Біллі Боб Торнтон, зірка хітового серіалу «Спадкоємці» Браян Кокс, зірка номінованого на «Оскар» фільму «Марсель, мушля в черевичках» Дженні Слейт та лауреат премії «Оскар» і зірка хітової стрічки «Все завжди і водночас» Ке Хью Кван.

Претт незабаром повернеться на великі екрани в образі Пітера Квілла/Зоряного лицаря в супергеройському екшені «Вартові Галактики 3», а Макі вже приступив до зйомок у блокбастері «Капітан Америка: Новий світовий порядок», що вийде у 2024 році.

Прем'єра стрічки «The Electric State» очікується наступного року на платформі Netflix.

736 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: