«Супермен і Лоїс»: перший погляд на Лекса Лютора у втіленні зірки серіалу «Ходячі мерці»

21 марта 2023,  16:10 | Новости сериалов

Ексклюзивний кадр третього сезону супергеройського серіалу «Супермен і Лоїс» представляє суперлиходія Лекса Лютора, на роль якого запросили актора Майкла Кудліца, відомого за серіалом «Ходячі мерці», де він грав Абрахама Форда.

У майбутніх серіях серіалу «Супермен і Лоїс» Кудліц втілить нову версію знаменитого суперлиходія з коміксів DC. Офіційний опис персонажа повідомляє, що цей Лекс Лютор буде відомий у світі як далекоглядний мільярдер, який стоїть за успішною корпорацією LexCorp, але злочинний світ добре знає, ким насправді є Лекс: жорстоким психопатом, який тероризує кожного, з ким зустрічається на своєму шляху.

Коли він з'явиться в серіалі, то його головною метою буде помститися двом людям, які, як він вважає, нашкодили йому: Супермену (Тайлер Геклін) та Лоїс Лейн (Бітсі Таллок).

Кадр від журналу EW показує досить брутального Лекса з бородою, який, як зазначають глядачі, більше схожий на персонажа серіалу «Сини анархії».

Раніше цього відомого суперлиходія у кіно та серіалах грали Майкл РозенбаумТаємниці Смолвіля»), Джон КрайєрСупергьорл»), Кевін СпейсіПовернення Супермена») та Джессі АйзенбергБетмен проти Супермена», «Ліга справедливості»).

Поки не повідомляється, в якій саме серії ми познайомимося з новим Лексом Лютором, проте друга серія третього сезону «Супермен і Лоїс» виходить 21 березня.

757 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: