Нові кадри серіалу «Доктор Хто» розкрили костюм Чотирнадцятого Доктора

25 ноября 2022,  23:30 | Новости сериалов

На честь річниці культового серіалу «Доктор Хто», що розповідає про подорожі у просторі та часі, компанія BBC опублікувала в соцмережах нові промо-фотографії за участю Чотирнадцятого Доктора у втіленні Девіда Теннанта.

На першому промо-кадрі Чотирнадцятий Доктор, який дебютував у спецвипуску «Сила Доктора», що вийшов на екрани 23 жовтня, позує поруч зі своєю Тардіс, а за ними можна побачити космічний захід сонця, на фоні якого Доктор нещодавно регенерував.

Вбрання Чотирнадцятого не надто сильно відрізняється від вбрання Десятого, який також носив коричневий костюм з трохи іншою краваткою, проте у цей раз Доктор обрав для завершення свого образу не коричневе, а синє пальто.

Тим часом друга промо-фотографія, присвячена річниці серіалу, який дебютував на телеекранах у 1963 році, показує Чотирнадцятого Доктора в компанії усіх інших інкарнацій нашого улюбленого Повелителя часу, яких нараховується вже аж шістнадцять. І так, Теннант тут з'являється двічі в образі Десятого Доктора та в образі Чотирнадцятого, що знову підкреслює той факт, що це будуть два різні Доктори.

Проте вже незабаром ми зустрінемося зі ще одним знайомим обличчям в майбутньому спецвипуску Доктор возз'єднається зі своєю давньою супутницею Донною Ноубл. яку знову зіграє акторка Кетрін Тейт. В останній раз, коли ми бачили Донну, вона врятувала всесвіт, проте Доктор був змушений стерти її пам'ять про себе та їхні пригоди. Тож, можливо, Чотирнадцятий і Донна почнуть усе з чистого аркуша.

Дата прем'єри наступного спецвипуску «Доктора Хто» поки тримається в таємниці, проте ми вже чекаємо на нього з нетерпінням. А ви?

1118 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: