У новому сезоні «Корони» зіграли зірка серіалу «Елементарно» та колишній Джеймс Бонд

11 ноября 2022,  22:24 | Новости сериалов

На Netflix відбулася прем'єра п'ятого сезону мегапопулярного і часом скандального серіалу «Корона», що розповідає історію життя королеви Єлизавети II, і в ньому з'явилося багато відомих британських акторів, причому не тільки в ролях членів королівської родини, а і в ролях другорядних персонажів. Як, наприклад, колишній Шерлок Холмс та колишній Джеймс Бонд.

Колишній Шерлок Холмс, тобто зірка популярного детективного серіалу «Елементарно» Джонні Лі Міллер, виконує у новому сезоні «Корони» роль прем'єр-міністра Великої Британії та лідера Консервативної партії Джона Мейджора. Він прийшов на посаду прем'єра після знаменитої Маргарет Тетчер, яку прозвали Залізною леді, і був прем'єром з 1990 по 1997 рік.

Джон Мейджор у втіленні Міллера з'являється у 7 нових серіях з 10, оскільки п'ятий сезон серіалу «Корона» охоплює 1990-і роки, що стали досить буремними для королівської родини через скандальне розлучення принца Чарльза та принцеси Діани, а також через смерть Діани у 1997 році. Їхні ролі у нових серіях виконують Домінік Вест та Елізабет Дебікі.

Тим часом у Тімоті Далтона, колишнього Джеймса Бонда, у новому сезоні більш скромна за часом роль, ніж у Міллера. Він з'являється лише у 4 серії, де втілює Пітера Таунсенда, колишнє кохання принцеси Маргарет (Леслі Менвілл), з яким їй не дозволили одружитися через те, що він був розлучений. Тож усіх шанувальників цієї пари чекає зворушливе возз'єднання.

Далтон зіграв роль агента 007 у бойовиках «Живі вогні» та «Ліцензія на вбивство», що вийшли на великі екрани наприкінці 1980-х. Ви також можете знати його за ролями в серіалах «Бульварні жахіття» та «Фатальний патруль»

В майбутньому серіал «Корона» повернеться з 6 сезоном.

1810 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: