Шокуюча регенерація: Чотирнадцятим Доктором в серіалі «Доктор Хто» став Девід Теннант

5 ноября 2022,  18:51 | Новости сериалов

Він так сильно не хотів йти, тому вирішив знову повернутися! Новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» показав регенерацію Тринадцятої і здивував глядачів поверненням Девіда Теннанта в новій ролі.

Спецвипуск «Сила Доктора», прем'єра якого відбулася 23 жовтня, показав епічне протистояння Тринадцятої, яку грала Джоді Віттакер, з далеками, кіберлюдьми та Майстром (Саша Дхаван), а також порадував шанувальників серіалу численними камео попередніх Докторів з класичної епохи «Доктора Хто».

Задовго до виходу цього спецвипуску, наприкінці якого ми попрощалися з Доктором у втіленні Віттакер, ще у травні цього року, стало відомо, що наступним Доктором стане зірка популярного серіалу від Netflix «Сексуальна освіта» Шуті Гатва. Проте Віттакер регенерувала зовсім не в нього, а в... Девіда Теннанта.

Теннант грав Десятого Доктора, а тепер він офіційно став Чотирнадцятим Доктором. І шоураннер Расселл Т. Девіс написав для нього аж 3 спецвипуски, які вийдуть у 2023 році. В їхньому числі буде спецвипуск на честь 60-річчя серіалу. А після Теннанта П'ятнадцятим Доктором стане Гатва.

Крім того, в одному з наступних спецвипусків з Чотирнадцятим Доктором у втілення Теннанта повернеться подруга та супутниця Десятого Донна Ноубл, яку знову зіграє Кетрін Тейт, а також ми побачимо Ніла Патріка Гарріса в ролі лиходія. Перший погляд на його стильного персонажа ви знайдете тут.

1015 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: