«Аватар: Шлях води»: дивіться новий український трейлер епічного сиквела Джеймса Кемерона

5 ноября 2022,  17:15 | Новости фильмов

За півтора місяця до прем'єри мережу підкорив офіційний трейлер фантастичної стрічки «Аватар: Шлях води», яку зняв режисер Джеймс Кемерон. Вона стане продовженням найкасовішого фільму усіх часів, що вийшов у 2009 році.

Сиквел «Аватара» покаже, як Джейк та Нейтірі живуть життям своєї мрії разом зі своїми дітьми на планеті Пандора. Але коли на планету повертаються жадібні та жорстокі люди, які хочуть заволодіти її ресурсами, Джейк та Нейтірі знову опиняються в центрі небезпечного протистояння, стаючи на захист всього, що вони люблять.

В ролях Джейка та Нейтірі повертаються актори Сем Вортінгтон та Зої Салдана, яку ви також можете знати за роллю Гамори у блокбастерах від Marvel Studios.

Також у сиквелі повернеться Сігурні Вівер, проте цього разу вона буде грати не доктора Грейс Огустін, яка загинула в першому фільмі, а зовсім нову героїню — представницю на'ві на ім'я Кірі. Кірі буде прийомною донькою Джейка та Нейтірі.

Ще одну нову героїню пірнальницю клану Меткайїна на ім'я Ронал — втілить лауреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет. Заради цієї ролі вона навчилася затримувати подих довже, ніж на 7 хвилин, чим побила рекорд Тома Круза.

Тим часом роль головного антагоніста полковника Майлза Куорітча знову зіграє Стівен Ленг. Повідомляється, що він буде головним лиходієм у всіх чотирьох сиквелах.

Українська прем'єра фантастики «Аватар: Шлях води», значна частина подій якої буде розгортатися під водою, в океані Пандори, відбудеться 15 грудня.

1266 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: