Анна Трінчер представила зворушливий кавер знаменитої пісні «Рідна мати моя»

2 сентября 2022,  17:30 | Новости звезд

Українська співачка та акторка Анна Трінчер, найбільш відома за хітовим молодіжним серіалом «Школа», у серпні порадувала своїх шанувальників новою піснею вона представила свій щемливий кавер пісні «Рідна мати моя».

«Рідна мати моя» була улюбленою піснею Трінчер з самого дитинства, тож у дорослому віці вона нарешті вирішила переспівати цю легендарну пісню зі своїми найріднішими з мамою та бабусею, які разом з нею знялися та заспівали у кліпі.

Слухачі прийшли у захват від кавера Трінчер, який зараз знаходиться на 6-му місці серед популярних пісень в Україні на Youtube. Одна шанувальниця написала:

Нарешті відбувається повернення любові до української музики, а особливо до старих українських пісень!

А ще одна шанувальниця додала такі теплі слова вдячності усім мамам:

Низький уклін кожній мамі. Дякуємо нашим матусям за все. За недоспані ночі, за посмішку, за віру, за підтримку... за те, що дали нам життя... за те, що завжди оберігають нас. Любимо і цінуємо. Чудове виконання. Душевно та проникливо.

Особливо слухачів вразив спів бабусі Трінчер. Вони пишуть під відео:

Коли бабуся почала співати просто мурашки пішли.

Трінчер, яка також є відомою блогеркою та має в Instagram більше 1,8 мільйона підписників, активно підтримує Україну у медіапросторі з початку повномасштабного російського вторгнення та закликає дивитися та слухати україномовний контент, підтримувати українських дизайнерів та українські бренди.

Минулого тижня, на честь Дня незалежності, співачка виступила на патріотичному концерті на підтримку України, який відбувся у Португалії.

На початку року Трінчер виконала головну роль у комедії «Любов і блогери».

1020 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: