Вийшов перший трейлер фільму «Empire of Light» від режисера Сема Мендеса

25 августа 2022,  10:17 | Новости фильмов

Напередодні Міжнародного кінофестивалю у Торонто у мережі з'явився тизер-трейлер нової стрічки відомого британсько-голлівудського режисера Сема Мендеса, яка отримала назву «Empire of Light» («Імперія світла»).

Про фільм «Empire of Light» відомо небагато. Це буде драматична історія кохання, яка розвивається в 1980-х роках навколо старого кінотеатру, що знаходиться у невеликому містечку на південному узбережжі Англії.

Головних героїв стрічки втілюють володарка премії «Оскар» Олівія Колман, яку ви також можете знати завдяки хітовому історичному серіалу «Корона», та володар премії BAFTA Майкл Ворд. Їхніх героїв звати Гіларі та Стівен.

Також у новому фільмі Мендеса знялися знамениті актори Колін Ферт та Тобі Джонс.

Найвідомішою стрічкою режисера є драма «Краса по-американськи», за яку він отримав свій перший і поки єдиний «Оскар». Також він зняв фільми про Джеймса Бонда «Скайфолл» та «Спектр» і оскароносну стрічку «1917».

Світова прем'єра фільму Мендеса «Empire of Light» відбудеться у вересні в рамках Міжнародного кінофестивалю у Торонто, а на великі екрани він вийде на початку зими, у грудні, у самий розпал оскарівської кампанії.

845 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: