26 мая 2025, 13:37
У мене така сама історія була: стояв у чергах, слухав, як “через 20 хвилин приїде”, а потім ніхто не приїздив. Зараз все набагато простіше — я звик замовити квиток на автобус через сайт Prosto Bus Plus. Там усе по-людськи: розклад, ціна, обираєш місце — і готово. Після оплати одразу приходить квиток на e-mail, і його просто показуєш із телефона. Ніяких роздруківок. Якщо змінилася година виїзду — надсилають СМС. Я вже кілька разів їздив так в Краків, Прагу, Варшаву — жодного разу не підвели.
8 июля 2025, 16:14
Я виїхав зранку і досить швидко дістався місця призначення. Поїздка була комфортною та приємною завдяки послугам компанії https://www.eurobuslines.com.ua/ . Вибравши саме цю компанію, я отримав не тільки зручний і сучасний транспорт, а й ввічливе обслуговування на всьому маршруті. Автобуси чисті та оснащені всім необхідним для комфортної поїздки, а водії — досвідчені та уважні.
Вы можете выбрать, на каком языке читать наш сайт – на украинском или русском.
Украинские названия зарубежных фильмов часто отличаются от российских, но до сих пор многие украинские кинотеатры берут названия с российских сайтов, вместо того, чтобы переводить с украинского. Например, «Атомная блондинка» в России назывался «Взрывная блондинка», «Махач учителей» – «Битва преподов», «Салли» – «Чудо на Гудзоне», «Аудитор» – «Расплата» и т.д. Чтобы такой неразберихи не было у нас, мы сделали отдельные локализованные версии для украинских и для российских зрителей.