«Індіана Джонс і Реліквія долі»: новий український трейлер пригоди за участю Гаррісона Форда

21 травня 2023,  03:06 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри пригодницького фільму «Індіана Джонс і Реліквія долі», яка відбулася в рамках 76-го Каннского кінофестивалю, представляємо його новий дубльований трейлер, де Гаррісона Форда зробили знову молодим за допомогою сучасних технологій.

Стрічка «Індіана Джонс і Реліквія долі» буде п'ятою та фінальною пригодою легендарного археолога Індіани Джонса у втіленні Гаррісона Форда, режисером якої став Джеймс Менголд, відомий за фільмами «Аутсайдери» та «Лоґан».

Цього разу Інді знову зіштовхнеться зі своїми давніми ворогами — нацистами. Події фільму будуть розвиватися у 1969 році на тлі космічних перегонів, але американські зусилля висадитися на Місяці першими за росіян відкривають для Інді деякі жахливі істини. Наприклад, що американською космічною програмою керує група колишніх німецьких нацистів, які втекли з Європи. І чи справді вони є колишніми нацистами — це залишається під великим питанням.

Головну жіночу роль у фінальній пригоді Індіани Джонса виконає відома англійська акторка і сценаристка Фібі Воллер-Брідж, відома за серіалами «Погань» та «Вбиваючи Єву» і фантастичним екшеном «Соло. Зоряні війни: Історія». Її героїню звуть Гелена Шоу, і вона буде хрещеницею Індіани.

Тим часом Мадс Міккельсен, який знімався в блокбастерах «Доктор Стрендж», «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» та «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», зіграє тут колишнього нациста Фоллера, а також у пригодницькому екшені Менголда разом з Фордом, Воллер-Брідж та Міккельсеном з'являться Антоніо Бандерас, Бойд Голбрук, Тобі Джонс, Томас Кречман та Шонетт Рене Вілсон.

Українські глядачі зможуть побачити фільм «Індіана Джонс і Реліквія долі», який продюсує творець цієї франшизи Стівен Спілберг, з 29 червня.

885 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: