«Вартові Галактики 3»: хто озвучує пса-супергероя Космо у кіновсесвіті Marvel

19 травня 2023,  04:06 | Новини фільмів

Нещодавно до команди Вартових Галактики приєднався чарівний пес на ім'я Космо, який володіє телекінезом, і свій голос йому подарувала акторка Марія Бакалова, відома за фільмами «Борат 2» та «Тіло, тіло, тіло».

Пес-супергерой Космо дебютував у всесвіті MCU минулого року в спецвипуску «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск», що показав, як Вартові святкували Різдво у своїй новій штаб-квартирі, якою стала для них планета Ніденія.

Під час подій блокбастера «Вартові Галактики 3» Космо залишається з Крагліном (Шон Ганн) на Ніденії, щоб відбудувати її після атаки Адама Ворлока (Вілл Поултер), а також ця собака відіграє дуже важливу роль у фінальній битві Вартових з лиходієм Великим еволюціонером (Чукуді Івуджі).

Про минуле Космо нам відомо небагато, але оскільки вона (так, це дівчинка) є космічною собакою, то завжди носить старий космічний скафандр з написом «СССР», що є відсиланням до того, як радянські вчені відправляли тварин у космос та ставили на них різні досліди (що якраз є головною темою фільму).

Озвучує цю милу собачку Марія Бакалова, яку раніше ви могли побачити у ролі доньки Бората у скандальному сиквелі «Борат 2», а також вона зіграла одну з головних ролей у минулорічному слешері «Тіло, тіло, тіло» та з'явилася в комедії «У бульбашці» разом з Карен Гіллан, яка грає Небулу.

В український прокат нова супергеройська пригода Джеймса Ганна вийшла 4 травня. Квитки на фільм «Вартові Галактики 3» ви знайдете в нашій афіші.

1119 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: