Вийшов тизер стрічки Йоргоса Лантімоса «Poor Things» за участю Емми Стоун та Віллема Дефо

15 травня 2023,  22:08 | Новини фільмів

Героїня Емми Стоун повертається з того світу у першому тизері очікуваного фільму «Poor Things», який зняв режисер оскароносної «Фаворитки» Йоргос Лантімос.

У новому загадковому трилері Лантімоса «Poor Things» Стоун втілить молоду жінку Беллу Бакстер, яка, щоб врятуватися від свого жорстокого чоловіка, наклала на себе руки, втопившись у річці. Проте ексцентричний вчений, доктор Годвін Бакстер, вирішує врятувати Беллу, пересадивши їй мозок її ненародженої дитини.

Роль доктора Годвіна Бакстера зіграє зірка супергеройських блокбастерів «Людина-павук: Додому шляху нема» та «Аквамен» Віллем Дефо, який незабаром з'явиться у новому фільмі Веса Андерсона «Астероїд-Сіті».

Також тизер представляє перший погляд на вусатого персонажа Марка Руффало, відомого за роллю Брюса Беннера/Халка у фільмах Marvel. У них з героїнею Стоун будуть напружені стосунки, бо у кінці відео вона дає йому ляпаса.

Стоун також виступає продюсеркою нової стрічки режисера знаменитих фільмів «Фаворитка», «Лобстер» та «Вбивство священного оленя». Це буде її перша роль після «Круелли», що вийшла на екрани у 2021 році.

Прем'єра нової фантастичної історії Лантімоса «Poor Things» відбудеться у вересні.

1061 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: