Новий фільм з Джонні Деппом відкриє 76-й Каннський кінофестиваль

9 квітня 2023,  20:56 | Новини фільмів

Фільмом, який відкриє цього року 76-й Каннський кінофестиваль буде історична драма «Jeanne du Barry», де зірка франшизи «Пірати Карибського моря» Джонні Депп зіграє французького короля Людовика XV.

Стрічка «Jeanne du Barry» розповість про Жанну дю Баррі, молоду жінку з робітничого класу, яка використовує свій інтелект та привабливість, щоб піднятися вище в соціальній ієрархії. Вона потрапляє на радари короля Людовика XV, який, не підозрюючи про її статус куртизанки, шалено закохується в неї. Всупереч пристойності та етикету Жанна переїжджає до Версаля, і її прибуття викликає при дворі гучний скандал.

Роль Жанни виконає режисерка фільму Майвенн, яку ви можете побачити в цьому образі на новому кадрі, де її героїня робить реверанс перед королем Людовиком XV.

Це буде перша роль Деппа після тих скандальних судових процесів з його колишньою дружиною Ембер Герд, яка звинувачувала актора у своєму побитті, через що його звільнили з франшизи «Фантастичні звірі». Він подав апеляцію та виграв суд, проте чи повернеться Депп в Голлівуд все ще під питанням. Ходять чутки, що він може знову зіграти капітана Джека Спарроу в нових «Піратах».

Також в рамках Каннського кінофестивалю відбудуться прем'єри стрічки Веса Андерсона «Місто астероїдів», драми Мартіна Скорсезе «Вбивці квіткового місяця» та пригодницького екшена з Гаррісоном Фордом «Індіана Джонс і Реліквія долі».

76-й Каннський кінофестиваль триватиме з 16 по 27 травня.

9879 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: