Донька Мілли Йовович зіграє у новому фентезі від Disney «Пітер Пен і Венді»

8 квітня 2023,  09:00 | Новини фільмів

Новий кадр сімейного фентезі «Пітер Пен і Венді», що вийде на платформі Disney Plus, представляє його головну героїню Венді, роль якої виконає зірка супергеройського екшену «Чорна вдова» Евер Андерсон, дочка відомої голлівудської акторки Мілли Йовович, яка народилася в Києві.

Фільм «Пітер Пен і Венді» («Peter Pan & Wendy») буде черговим live-action рімейком від студії Disney, основої якого став її знаменитий мультфільм «Пітер Пен», що вийшов у 1953 році. Він є адаптацією п'єси драматурга Дж.М. Баррі і розповідає історію про хлопчика, який не хотів дорослішати, його знайомство з дівчинкою Венді та їхні неймовірні пригоди.

Пітера Пена втілить Александр Молоні, для якого це буде перша головна роль в такому масштабному проєкті від провідної голлівудської кіностудії, те ж саме можна сказати і про виконавицю ролі Венді Евер Андерсон, хоча вона вже з'являлася у великих франшизах, де грала епізодичні чи другорядні ролі.

Андерсон дебютувала в кіно у 2016 році, зігравши Червону королеву у екшен-горорі «Оселя зла: Фінальна битва», де головну роль виконувала її мати, а в 2021 році вона продемонструвала свій талант у пролозі стрічки від Marvel «Чорна вдова», де вона втілила юну Наташу Романову, майбутню супершпигунку та супергероїню.

Онлайн-прем'єра фентезі «Пітер Пен і Венді», де роль головного лиходія Капітана Крюка виконає номінант на премію «Оскар» Джуд Лоу, відбудеться 28 квітня.

8384 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: