«Шазам! Лють богів»: дивіться кумедне відео про супергеройські будні від Грейс Керолайн Каррі

23 березня 2023,  21:33 | Новини фільмів

Акторка Грейс Керолайн Каррі, яка грає роль Мері в супергеройському фільмі «Шазам! Лють богів», поділилася цікавим відео, що показує, як відбувалися його зйомки. І на фоні у ньому грає відома пісня «I Need A Hero».

У фільмах про супергероя Біллі Бетсона/Шазама (Ешер Енджел/Закарі Лівай) Каррі грає роль його прийомної сестри Мері, яка разом з іншими братами й сестрами наприкінці першого фільму отримала такі ж самі суперздібності, як і головний герой.

Опублікувавши в Instagram відео, що розкриває, як відбувалися зйомки багатьох сцен, а також показує кумедні моменти за участю каста, Каррі написала теплі слова:

Я 5 місяців грала одну з моїх улюблених героїнь і жила разом з цими чудовими людьми… Сказати, що я вдячна, – це нічого не сказати. О, як мені подобається бути Мері і як мені подобається бути частиною родини Шазама.

Акторка підтвердила, що за час зйомок вони стали справжньою родиною:

Кумедно, що ми – купа акторів, які грають сюжетну лінію про знайдену родину, і в процесі ми дійсно стали схожими за кадром на знайдену родину.

А також Каррі подякувала шанувальникам, які підтримали цей супергеройський фільм, хоча його старт у світовому прокаті вважають провальним:

Було дуже хвилююче бачити ваші дописи та повідомлення про перегляд @shazammovie на минулих вихідних та минулого тижня. Вони змушують мене посміхатися, адже я знаю, що десь у темному кінотеатрі зараз сидять люди, які розділяють пригоди, у які пережила наша родина «Шазам».

Квитки на фільм «Шазам! Лють богів» ви знайдете в нашій афіші.

711 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: