Режисери «Все завжди і водночас» працюють над новим серіалом всесвіту «Зоряні війни»

21 березня 2023,  22:25 | Новини серіалів

Наступною пригодою для режисерів Деніела Квана і Деніела Шайнерта, які зняли оскароносну стрічку «Все завжди і водночас», стане подорож в далеку-далеку галактику з серіалом «Зоряні війни: Опорна команда».

«Зоряні війни: Опорна команда» буде новим спін-офом франшизи «Зоряні війни», що вийде на платформі Disney Plus. Згідно з офіційним синопсисом, він розповість про пригоди групи дітей, які заблукали у всесвіті і намагаються повернутися додому.

Проте поки що єдиним оголошеним членом касту є Джуд Лоу, зірка фільмів про Шерлока Холмса, франшизи «Фантастичні звірі» і серіалу «Молодий Папа».

Творці «Все завжди і водночас», які отримали за цю стрічку про мультивсесвіт аж 3 премії «Оскар» та ще купу різних нагород, зняли мінімум одну серію цього серіалу, як повідомляє сайт The Hollywood Reporter.

Кажуть, що вони працювали над серіалом ще минулого року, але досі не відомо, хто ще з режисерів займався створенням спін-офу «Зоряні війни: Опорна команда».

Виконавчими продюсерами проєкту виступають творці «Мандалорця» Джон Фавро і Дейв Філоні. Його прем'єра очікується у другій половині 2023 року.

Тим часом фантастика «Все завжди і водночас» з Мішель Йєо вийшла в український прокат 16 березня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

787 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: