«Форсаж 10»: перший трейлер представляє лиходія Джейсона Момоа і згадує Пола Вокера

10 лютого 2023,  20:11 | Новини фільмів

Готові до передостаннього заїзду Домініка Торетто? Тоді швидше дивіться офіційний український трейлер очікуваного пригодницького екшену «Форсаж 10», де разом з Віном Дизелем повертаються численні герої попередніх фільмів.

«Форсаж 10» буде передостаннім фільмом культової франшизи про відважних гонщиків, які періодично рятують світ від божевільних лиходіїв, і новим антагоністом десятого розділу буде Данте у втіленні зірки «Аквамена» та «Гри престолів» Джейсона Момоа.

Данте є сином впливового бандита Рейєса, якого Дом та його рідня пограбували в Ріо у фільмі «Форсаж 5», що вийшов у 2011 році. Трейлер згадує події цієї стрічки, тож у ньому присутні кадри з Браяном у втіленні покійного актора Пола Вокера.

Разом з Дизелем у десятому «Форсажі» повернуться Мішель Родрігес (Летті), Джордана Брюстер (Міа), Лудакріс (Тедж), Тайріз Гібсон (Роман), Наталі Еммануель (Рамзі), Сон Ган (Хан), Гелен Міррен (Магдалена), Джейсон Стейтем (Декард), Джон Сіна (Джейкоб) та Шарліз Терон (Сайфер).

Нових героїнь втілять зірка блокбастера «Капітан Марвел» Брі Ларсон та зірка кінокоміксу «Загін самогубців: Місія навиліт» Даніела Мелшіор.

Тим часом лауреатка премії «Оскар» Ріта Морено зіграє бабусю Дома.

А в самому кінці трейлер обіцяє божевільну й жорстоку бійку між Сайфер та Летті. Шарліз Терон проти Мішель Родрігес, як гадаєте, хто з них переможе?

Бойовик «Форсаж 10» увірветься в кінотеатри на великій швидкості 18 травня.

1016 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: