Різ Візерспун та Ештон Кутчер закохуються у трейлері комедії від Netflix «До тебе чи до мене»

4 лютого 2023,  21:13 | Новини фільмів

Королева ромкомів Різ Візерспун повертається. Цього разу вона знялася разом з Ештоном Кутчером у новій романтичній комедії «До тебе чи до мене», що вийде на стримінговій платформі Netflix напередодні Дня святого Валентина.

У новому фільмі від платформи Netflix Візерспун та Кутчер зіграють найкращих друзів й повні протилежності Деббі та Пітера, які вирішують на один тиждень помінятися своїми оселями. Після того, як вони зазирають в життя одне одного, між ними починають зароджуватися романтичні почуття.

Онлайн-прем'єра стрічки «До тебе чи до мене», яку написала та зняла сценаристка фільмів «Круелла» та «Диявол носить Prada» Алін Брош МакКенна, очікується 10 лютого. Для МакКенни це буде режисерський дебют.

Кутчера зараз можна побачити в комедійному серіалі від Netflix «Шоу 90-х», продовженні ситкому «Шоу 70-х», де він зіграв разом зі своєю дружиною Мілою Куніс.

Тим часом Візерспун виступила продюсеркою екранізації роману «Там, де співають раки» та серіалів «З нуля» і «Дейзі Джонс і The Six», а також скоро повернеться у хітовому драматичному серіалі «Ранкове шоу», де вона грає з Дженніфер Еністон.

1108 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...