Новий кадр «Вартових Галактики 3» показує костюм суперлиходія Адама Ворлока

21 січня 2023,  11:26 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий кадр супергеройського фільму «Вартові Галактики 3», який дозволяє ближче познайомитися з суперлиходієм Адамом Ворлоком у втіленні Вілла Поултера, відомого за франшизою-антиутопією «Той, що біжить лабіринтом» та культовою комедією «Ми — Міллери».

На прибуття Адама у всесвіт MCU нам натякнули ще у сцені після титрів «Вартових Галактики 2», де над його створенням працювала Аїша (Елізабет Дебікі), правителька планети Суверен, яка також повернеться у третій частині.

Тоді Ракета (Бредлі Купер) вкрав у суверенів енергетичні батареї, через що вони намагалися помститися Вартовим, проте команді Пітера Квілла (Кріс Претт) вдалося знищити їхній флот, тож тепер мститися Вартовим від імені Аїші буде Адам.

В інтерв'ю для журналу Empire, який представив ексклюзивний кадр з Адамом, режисер Джеймс Ганн розкрив наступні деталі про цього персонажа:

Все трохи заплутано. Але він точно не хороший хлопець. Те, що ми бачимо, — це дитяча форма Ворлока, який щойно вийшов зі свого кокона, і він не дуже добре розуміє життя. Він, по суті, ще немовля.

Разом з Пітером та Ракетою у фінальному фільмі про пригоди Вартових повернуться Ґамора (Зої Салдана), Дракс (Дейв Батіста), Богомолиця (Пом Клемент'єфф), Ґрут (Він Дизель), Небула (Карен Гіллан) та Краглін (Шон Ганн).

Українська прем'єра супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», який обіцяє бути досить драматичним, відбудеться 4 травня.

1111 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: