Міз Марвел повернеться у блокбастерах «Месники: Династія Канга» та «Месники: Секретні війни»

19 січня 2023,  09:19 | Новини фільмів

Супергеройські екшени від Marvel Studios «Месники: Династія Канга» та «Месники: Секретні війни» покажуть оновлену команду Месників, куди увійде нова супергероїня Міз Марвел, яка родом з Нью-Джерсі.

Юна супергероїня Камала Хан, також відома як Міз Марвел, дебютувала минулого року в міні-серіалі «Міз Марвел», що вийшов на платформі Disney Plus. Серіал показав історію становлення Камали як супергероїні, а наприкінці розкрив, що вона є мутантом.

Згодом Міз Марвел візьме участь у подіях супергеройського екшену «Марвели», що буде сиквелом «Капітана Марвел» і покаже її знайомство зі своїм кумиром Керол Денверс. Його прем'єра відбудеться у липні.

Проте на цьому її пригоди не закінчаться. У коміксах Міз Марвел є учасницею супергеройських команд Месники, Юні Месники та Нові Месники, тож незабаром приєднається до Месників і на великому екрані у блокбастерах «Месники: Династія Канга» та «Месники: Секретні війни», де наймогутніші супергерої Землі будуть боротися з суперлиходієм Кангом Завойовником.

Роль Міз Марвел у серіалах та фільмах MCU виконує Іман Веллані.

Режисером п'ятих та шостих «Месників» буде Дестін Креттон, який зняв супергеройський екшен «Шан-Чі та легенда десяти кілець» (2021).

Також відомо, що в наступних «Месниках» повернуться зірки серіалу «Соколине око» Джеремі Реннер (Клінт Бартон) та Гейлі Стайнфелд (Кейт Бішоп).

903 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: