Заради дітей: благодійний показ мультфільму «Дивовижний Моріс»

27 грудня 2022,  12:01 | Новини фільмів

24 грудня в столичному кінотеатрі на благодійний показ сімейного фентезі «Дивовижний Моріс» завітали зірки, які дублювали українську версію мультфільму. Зібрані з допрем’єрного показу кошти були відправлені дитячому медичному центру психологічної реабілітації “Джерело” @dzherelo_medical

Перед сеансом відомі українські актори, співаки, инфлюенсер – Анна Трінчер, Євген Таллер, Богдан Шелудяк, Анастасія Єлісєєва, Тетяна Парфільєва, Іван Кришталь – спілкувались з глядачами, розповідали про роботу над мультфільмом, роздавали автографи, фотографувались.

Акторка і співачка Анна Трінчер подарувала свій голос милій мишці на ім’я Персики і розповіла, що вперше працювала над дубляжем анімації. Також акторка зізналась, що має деякі спільні риси зі своєю героїнею:

Мені пощастило, бо моя героїня Персики – сама чарівність, дуже мила, вона сильно відрізняється від усіх інших. Вона – усією душею за справедливість, і в цьому ми з нею схожі. А ще вона дуже наївна, і аж занадто вірить в людей, що їй заважає і призводить до розчарувань. І ці риси дуже резонували, бо і я – така сама: до останнього вірю в людей, поки людина не доведе протилежне і не зробить капость. Тому мені дублювати Персики було дуже комфортно. Взагалі, обожнюю анімацію – бо ці легкі, милі та повчальні історії життя розвантажують мозок і залишають приємні відчуття.

Своїми розповідями про роботу над анімаційною комедією поділилися і інші актори.

До речі, в оригіналі персонажів озвучили зірки британського кіно: Х’ю Лорі, Емілія Кларк, Девід Теннант, Джемма Артертон, Хімеш Патель, Х’ю Бонневіль та інші.

Фільм створений за мотивами бестселлера відомого письменника Террі Пратчетта "Дивовижний Моріс та його вчені гризуни".

Режисерами анімаційного фентезі виступили Тобі Генкель та Флоріан Вестерман, а адаптував роман Пратчетта для великого екрану сценарист Террі Россіо, автор франшиз "Шрек" та "Пірати Карибського моря".

Прем’єра анімаційної сімейної комедії «Дивовижний Моріс» стартує з 5 січня в кінотеатрах країни (допрем’єрний показ – з 29 грудня).

Про фільм «Дивовижний Моріс»:
У Дивовижного кота Моріса є два таланти: до базікання та афер. Подорожуючи з магічними гризунами з міста в місто, він щоразу за розумну плату “рятує” місцевих жителів від “навали щурів”. Але одного дня Моріс та його спільники стикаються з містечком, що приховує щось дійсно небезпечне. Їм доведеться обіграти справжнє зло із властивою тільки Морісу "дивовижністю"...

1198 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: