З'явився перший трейлер горора «Крик 6» за участю зірки серіалу «Венздей»

15 грудня 2022,  09:09 | Новини фільмів

Убивця у масці збирається тероризувати Нью-Йорк у новому розділі культової слешер-франшизи «Крик 6», в якому повертається актриса Дженна Ортега, вона ж Венздей Аддамс з мегапопулярного серіалу від Netflix «Венздей».

«Крик 6» буде продовженням цьогорічного «Крику», який представив групу нових героїв на чолі з сестрами Сем і Тарою Карпентер (Мелісса Баррера і Дженна Ортега). Після тієї жахливої серії вбивств, в якій їм вдалося вижити, сестри разом зі своїми друзями, братом і сестрою Чедом та Мінді (Мейсон Гудінг і Джасмін Савой Браун), вирушають до Нью-Йорка, щоб розпочати нове життя.

Але, як показує тизер-трейлер, незабаром убивця в масці повертається. У трейлері наша четвірка на Гелловін їде в метро, де зустрічає багато людей в костюмах, проте їх тривожить, що ними особливо зацікавився хтось у костюмі з маскою «привида»...

На великі екрани слешер «Крик 6» вийде 10 березня 2023 року, як підтверджує його офіційний постер. Режисерами стрічки виступають Меттью Беттінеллі та Тайлер Джиллетт, які зняли попередній розділ франшизи.

Дивіться більше трейлерів очікуваних фільмів та серіалів.

1130 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: